ROST & Co.

 

Vi är ett smårosteri på Drumsö. Vi vill skapa produkter med hög kvalitet, med vikt på smak, hållbarhet och transparens i produktionen.

Vår sortiment är mångsidigt och klart. Vi har strävat efter att utveckla produkter som bidrar med något nytt till marknaden. Vi har några etablerade blends, som kompletteras av våra Single Origin-säsongskaffen, som ger både intressanta smakupplever och variation till helheten.

Vårt rosteriteam har utvecklat våra produkter genom åren genom att experimentera med flera olika råvaror och hur de utvecklas med olika rostningsreceptik. Slutresultatet är ett sortiment av härliga kaffen, som vi är väldigt stolta över.

Vi skaffar våra råvaror (de gröna bönorna) via pålitliga och ansvarsfulla leverantörer, så att vi känner till deras ursprung väldigt väl. Vi strävar också efter att vara miljövänliga, och har därför t.ex. helt metallfria påsar för våra kaffen. Våra takeawaymuggar är också komposterbara och finns att köpa i två storlekar, cappuccino och latte.

Rosteriet föddes ur passion för gott kaffe. Projektet startade redan 2013, då produkter testades och såldes i Kaffecentralens namn. ROST & Co. lanserades som ett eget varumärke år 2016 på Helsinki Coffee Festival och har sedan det fungerat som en självständig enhet inom Kaffecentralen, som fortfarande tar hand om försäljningen och logistiken.

ROST & Co.

ANTTI KIVELÄ

Rostaremästare

antti@rost.fi

SINI ONNE

Rostare​

JOHN SÖDERLUND

Office

rost@rost.fi

OTA YHTEYTTÄ:

Myynti (Kaffecentralen): 09 2600221

rost@rost.fi

  • Instagram - White Circle

YHTEYDENOTTOLOMAKE:

ROST & Co.

Särkiniementie 5 B

00210 Helsinki