Rent och hållbart producerat kaffe från Drumsö

Vi är ett havsnära smårosteri på Drumsö i Helsingfors vars namn beskriver vad vi håller på med. Vi är fascinerade av hur nyanserna i olika ursprungskaffen påverkar smaken. Därför grundade vi ett eget rosteri år 2016.

 

Sortiment

Vårt sortiment omfattar såväl ljusa som mörka färskrostade bönor för filter- och espressobruk samt filterkaffen med charmfulla smakprofiler. I det mångsidiga utbudet finns etablerade blends som  kompletteras av spännande Single Origin skördetidskaffen.

Våra exklusiva och högklassiga specialkaffen är ett resultat av rosteriteamets flera år långa utvecklingsarbete och optimerade råvarubruk. Och det märks i smaken.

Vi rostar allt vårt kaffe i rosteriet på Drumsö. Eftersom våra kaffen är etiskt och ekologiskt producerade kan du njuta av dem med gott samvete.

Som konsument kan du köpa vårt kaffe i vår nätbutik, i Kaffecentralens kaffebutik (Kampen, Helsingfors) eller i nån av våra företagskunders kaféer och restauranger. Om du representerar ett företag (hotell, restaurang, kafé eller kontor), betjänar vi dig på vår företagssida.

ANTTI KIVELÄ

Rostaremästare

antti@rost.fi

SINI ONNE

Rostare​

JOHN SÖDERLUND

Office

rost@rost.fi

OTA YHTEYTTÄ:

Myynti (Kaffecentralen): 09 2600221

rost@rost.fi

  • Instagram - White Circle

YHTEYDENOTTOLOMAKE:

ROST & Co.

Särkiniementie 5 B

00210 Helsinki